BLOG

Milyen előnyei vannak az állítható gyűrűknek?
30
Jún

Hogy miért vált ennyire népszerűvé az állítható gyűrű? Ha bárkit megkérdezünk, akinek gyűrű van az ujján, hogy miért hordja, számtalan indokot fogunk hallani – az esztétikai vonzerőtől a valami fontos szimbólumig. 

Mint kiegészítő, az idők során ugyan stílusosan fejlődött, azonban egy fontos tulajdonságon nem sikerült javítani, ez pedig nem más, mint a rugalmasság. Mivel a hagyományos gyűrűk nem szolgálták ezt a célt, képbe jöttek az állítható verziók. 

A nyakkendő és a nyakkendőtű párosítása
23
Jún

Egy nyakkendőtű olyan eleganciát kölcsönöz, amelyet kevés más kiegészítő képes elérni. Míg a szálcsiszolt ezüst vagy fekete remek választás a mindennapi viselethez, számtalan olyan változata létezik, amelyet a nyakkendő-kollekciónkkal párosíthatunk, és nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Trendelőrejelzés: modern ékszerek 2022-ben
28
Máj

Amikor az innovatív dizájn találkozik a kiegészítőkkel, az eredmény nem lesz más, mint lenyűgöző modern ékszerek összessége. Gondoljunk itt például a minimalista mandzsettákra, arany fülbevalókra és modern nyakláncokra.

Tippek a nyakláncmedál kiválasztásához
18
Máj

A bármely nő arculatának kiegészítésére szolgáló nyakláncmedál kiemelt figyelmet érdemel az ékszerek világában.

„Független” díszítőelemnek nevezhető, amely viselésének nincs különösebb követelménye, mint például a gyűrű vagy a fülbevaló hozzáillesztése. Sőt, ez a fajta ékszer egy csodálatos, könnyen kiválasztható ajándék is egyben. Csak azt kell tudni, hogy az adott személy, akit meg akarunk lepni, milyen stílust preferál.

Mi a legjobb módja a gyöngysor nyaklánc viselésének?
26
Ápr

Az ékszerek szerelmesei most már egyetértenek abban, hogy egy gyöngysor nyaklánc sokkal több, mint egy klasszikus.

Ugyanis az időtlen vonzerejével, kifinomult csillogásával és természetes, páratlan szépségével ez az ékszer könnyedén feldobhat bármilyen megjelenést – legyen szó klasszikus, modern, bohó vagy üzleti stílusról.

Az ezüst medál viselésének legjobb módjai
14
Ápr

Ha valaha vásároltunk már ezüst medált, akkor biztosan nagyon jól tudjuk, hogy számtalan gyönyörű designban megtalálható, amelyek minden korosztály számára csábítóak lehetnek.

Amikor pedig a viselésükről van szó, sokféleképpen választhatjuk ki a megfelelő darabot, és összeállítást, hogy igazán különlegesen nézzünk ki.

Segítség a gyűrűméret meghatározásához
03
Ápr

A gyűrű méretét a belső kerülettel adjuk meg milliméterben. A 44-es méret például 44 mm-nek felel meg.

Könnyedén meghatározhatja saját gyűrűméretét a következő módon egy mérőszalaggal vagy egy zsinórral:

 

Az arany vagy az ezüst karkötők illenek jobban a bőrtónusunkhoz?
12
Márc

Az ősrégi kérdés: az arany vagy ezüst karkötők a népszerűbbek? Valójában azonban a népszerűség még csak nem is lehet a választásunkat befolyásoló tényező, mivel sokkal fontosabb, hogy a bőrtónusunknak megfelelő fémből készült ékszert vásároljunk.

Az ezüst karkötő medállal való viselése
28
Febr

Az ezüst karkötők medállal való viselését ősidők óta a szépség és a szerencse szimbólumának tekintik. Egyes közösségekben a nők számára  egyenesen kötelező a viselésük – akár fiatalok, akár idősek.

De sokan közülünk nem tudják, hogy az ezüst karperecek a szép megjelenésükön túl számtalan jótékony hatással is járhatnak az egészségünkre nézve.

Innováció és design - Thomas Sabo ezüst nyaklánc, az egyedi önkifejezés eszköze
25
Febr

Ebben a bejegyzésben a Thomas Sabo ezüst nyakláncok lesznek a középpontban. A designnak és a divatnak mindig meghatározó szerepe volt, legyen szó építészetről, filmekről, vagy az öltözködésről. Nincs olyan szeglete az életünknek, ahol ne érvényesülne a világ aktuális trendjeinek hatása.