GYŰRŰK

Akár az ezüst, akár az arany ékszerek felé hajlik az ízlésed, a gyűrűk között biztosan találsz olyan darabot, amelyet imádni fogsz.

Inkább egy vékony ezüst “szalagot” viselnél szívesebben, amely tökéletesen illeszkedik a mindennapi stílusodba? Vagy egy széles aranygyűrűt, mely kiemel a tömegből? Egy biztos, soha nem hibázhatsz, ha a kínálatunkban kapható gyönyörű darabokkal egészíted ki az outfitedet.

Nem tudsz választani közülük? Miért ne szerezhetnéd be mindegyiket? Az egymásra rakott gyűrűk lehetővé teszik a kedvenc stílusaidnak a rétegezését, feltűnő megjelenést teremtve.

A gyűrűknek nagyon különleges helyük van a szívünkben. Gyakran a szerelem vagy az elkötelezettség jeleként adják őket eljegyzésekre, esküvőkre, évfordulókra vagy csupán ígéretek betartására. A választék hatalmas, ezért adunk egy kis iránymutatást.

Sokféle stílusú gyűrű egy ujjra való felhelyezése stílusos és népszerű módja annak, hogy megmutasd a személyiségedet, ahogy az is, ha mindegyik ujjadon viselsz egyet-egyet – akár a hüvelyujjadon is.

 

Az ezüst vagy az arany gyűrűk számítanak jobb befektetésnek?

Nyilvánvalóan vannak előnyei és hátrányai az ezüstnek és az aranynak is, és nem számít, milyen a jelenlegi piaci érték, minden nemesfémnek megvan a maga fogyasztói bázisa. Vannak, akik úgy vélik, hogy az arany sokkal jobb, mint az ezüst, míg mások nem látnak különbséget a fémekben, csak az árat.

Az ezüst majdnem olyan erős, mint az arany, egy életen át kitart, fő hátránya, a foltosság pedig könnyen elkerülhető és megoldható probléma. Ezért a jelenlegi állás szerint az ezüst elképesztően jó ára, élénk fehér színe és ródium által kifejtett szilárdsága messze felülmúlja a szennyeződést és az átméretezés nehézségeit.

Ennek ellenére nem számít, mennyibe kerül az arany, ha olyan gyűrűt szeretnél vásárolni, amelyet rendszeresen viselsz, az arany gyűrű még mindig sokkal jobb befektetés. Az ilyen típusú ékszerek sok kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve, ezért erősebb fémből kell készíteni őket, amely könnyebben rögzíthető sérülés esetén.

Tehát végül a válasz arra, hogy „az ezüst vagy az arany a jobb befektetés?” attól függ, hogy milyen típusú ékszert szeretnél vásárolni, milyen gyakran tervezed viselni az ékszert, valamint a fémekkel kapcsolatos személyes felfogásodtól.

 

Hogyan viseld az ezüst gyűrűidet?

Az ezüst gyűrűk klasszikusak, időtállóak és hihetetlenül sokoldalúak. Függetlenül attól, hogy az óriás méretű darabokhoz vagy a vékony, elegáns gyűrűkhöz vonzódsz, az ezüst bármivel stílusosan kombinálható.

 

Ideális színek

A fekete, a fehér és a szürke a kézenfekvő árnyalatok, amelyek mindegyike klasszikus, univerzális hangulatot kölcsönöz stílusodnak, miközben elképesztő kontrasztot alkot az ezüsttel. De az ezüst gyönyörűen viselhető a sötétkék vagy királykék, valamint meleg lila és a bordó színekkel is.

 

Párosítsd más ezüst darabokhoz!

Az ezüst ékszerek szépen passzolnak az öltözékhez, akár fülbevalót párosítasz karkötővel, akár gyűrűket nyaklánccal.

Csak ügyelj arra, hogy ne zsúfold túl magad feltűnő darabokkal! Ha a nyakláncod vonzza a tekintetet, próbáld meg egyszerűbb gyűrűkkel párosítani, és fordítva.

 

Hogyan viseld az arany gyűrűidet?

Az arany ékszerek esetében nagyon fontos, hogy a megjelenésed zavartalan legyen. Ha több darabot viselsz egyszerre, egyik sem fog tudni kitűnni.

Kinézetednek finomításához válassz két vagy három darabot, amelyet igazán szeretsz, és távolíts el minden mást. Ha egynél több ékszert viselsz, érdemes lehet kerülni a mintás felsőket vagy sálakat is. Ezek az elemek ugyanis mozgalmas hátteret biztosítanak, és elvonják a fókuszt az arany ékszerekről.