FÜLBEVALÓK

A női fülbevalók az egyik legstílusosabb kiegészítővé váltak. Trendi és kiváló minőségű anyagokból készült fülbevalóink elegáns és figyelemre méltó megjelenésüknek köszönhetően bármilyen öltözékhez illeszkednek.

A széles választékunkban fellelhető darabok sterling ezüstből illetve aranyból készültek, és remekül kombinálhatók minden outfittel.

De annak érdekében, hogy a stílusod egységes legyen, és a kívánt küllemet alkosd meg, az ideális fülbevaló kiválasztásnál fontos, hogy ügyelj az arcformádra, illetve a bőröd és a hajad színére is.

A mindennapi klasszikus fülbevalóktól a lógó és karika verziókig – a fülbevalók nagyszerű módját jelentik annak, hogy egy kis plusz életet varázsolj a megjelenésedbe.

De ahhoz, hogy ne ess a stílusos, mégis hozzád nem illő fülbevaló viselésének hibájába, sok mindent figyelembe kell venni.

 

Válassz az arcformádhoz illő fülbevalókat!

Gondolkoztál már azon, hogy melyik fülbevaló illik legjobban az arcformádhoz? Akár szögletes, kerek, szív alakú vagy ovális az arcod, ha a megfelelő fülbevalót választod, akkor kiemelheted azokat a vonásokat, amelyeket szeretsz.

Hogyan tudod beazonosítani melyik kategóriába tartozol? Fogd copfba a hajad, illetve az arcodba lógó tincseket, és a frufrudat is simítsd hátra, hogy a hajvonalad is jól látszódjon. Ezután már gyerekjáték lesz megállapítani, milyen az arcformád.

Ne feledd azonban, hogy a következőkben felsorolt javaslataink nem jelentik azt, hogy ezekhez mindenképpen ragaszkodnod kellene, és ne viselhetnél olyan fülbevalót, amelyet szeretnél!

 

Szögletes

A szögletes arcforma esetében szép és erős az állkapocs, amelyet remekül ellensúlyoznak a lógós fülbevalók. Ezek közül is talán a legjobbak azok a darabok, melyek ívelt és lágy vonalvezetéssel rendelkeznek. Itt főleg a karika fülbevalókra, a félkör függőkre, illetve a hosszan lelógó füldíszekre gondolunk.

 

Ovális

Ennek az arcformának a legjellemzőbb vonása a széles halánték és homlok, maga az arc pedig lefelé keskenyedik. Ebben az esetben inkább a rövidebb fülbevalókat érdemes választani – főként szögletes vagy geometrikus formájúakat. Viseld például a kínálatunkban kapható Thomas Sabo szív alakú kisebb ezüst vagy, ha valami színesebbre vágysz, akkor a VICTORIA CRUZ ezüst fülbevalókat.

 

Szív alakú

Keskeny az állad és az arcod felfelé szélesedik? Akkor bizony szív alakú arcod van. Az arcformád kiegyensúlyozására jó megoldást jelenthetnek az alul szélesebb és a könnycsepp formájú fülbevalók, hogy optikailag szélességet adjanak az állrésznek.

 

Kerek

Talán ezt az arcformát a legkönnyebb beazonosítani, mivel jellegzetesek a vonásai - kerek áll, szépen ívelt homlok, illetve hajvonal. Mivel az arcod ívei ennyire lágyak, ezért érdemes geometriai mintázatú darabokat választani, amelyek segítenek ezt kiegyensúlyozni.

 

Megfelelő szín

Minden nő bőre és haja illeszkedik egy bizonyos évszakhoz, és ezeknek a típusoknak az ismerése rendkívül fontos a megfelelő színű fülbevaló kiválasztásánál.

A tél típusoknak inkább az ezüstből és ónból készült verziók a megfelelőek, amelyek gazdag színvilágú drágakövekkel vannak ellátva. Míg az arany, a réz és a fehérarany darabok az ideálisak a tavasz típusú nők számára.

A nyár típus esetében érdemes ezüst fülbevalókat választani, és elkerülni a fényesebb drágaköveket. Végezetül pedig az ősz típusba tartozó egyéneknek a legideálisabbak a gazdag színvilágú, arany fülbevalók.

 

Végső gondolatok

A tökéletes fülbevaló megtalálásához próbáltunk felvértezni minden gyakorlati információval, de azt tanácsoljuk, hogy ennek ellenére ne félj kísérletezni! Próbálj ki különböző típusú, méretű és színű fülbevalókat, hogy megtudd, melyik működik a legjobban!