EZÜST ÉKSZER MÁRKÁK

Ahogy a divat minden szegletében úgy az ékszerek kínálatában is megtaláljuk a híres tervezőket és az általuk alkotott ékszermárkákat. A márkás divatékszerek különleges kiegészítői az öltözködésünknek, de ennél sokkal többek is.

Mindenki szereti megmutatni magát a világnak, szereti különböző módokon kifejezni önmagát. Az ékszerek pedig csodálatos eszközei az önkifejezésnek. Webáruházunk kínálatát úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja azt a márkát, mely a legközelebb áll az ő egyedi stílusához, hogy olyan ékszert viselhessen, ami igazán illik hozzá. 

Ékszerek a divaton túl 

Az ékszerek történetét kutatva látjuk, hogy történetük majdnem egyidős az emberiségével. Formájuk, alapanyaguk változását korokon keresztül követhetjük, ami ékes bizonyíték arra, hogy az ékszerek sosem mennek ki a divatból. 

A modern ékszerek története a 19. században kezdődött és a mai napig változik, formálódik.

Az adott korok aktuális trendjeinek megfelelően alakulnak a formák és a felhasznált anyagok. De mellettük akadnak olyan örök darabok is, amelyek sosem mennek ki a divatból. 

Persze a divaton túl nagyon fontos szerepe van az egyediségnek. Amikor ékszert keresünk, túl a trendeken az érzelmi szempontok is szerepet játszanak. A hétköznapi darabok mellé, sokan választanak olyan egyedi ékszereket, amelyek képviselik őket egyedi stílusjegyeikkel. 

Ezek aztán sokszor öröklődnek generációkon át, emlékeztetve minket szeretteinkre. Ha te is hasonlóan gondolkozol az ékszerekről, érdemes a designer ékszermárkák közül választani magadnak értékálló darabokat. 

 

Néhány ékszermárka a kínálatunkból 

Az ékszerek, a design ékszerek nem csak alkotóik gondolatvilágát és stílusjegyeit képviselik, de sokszor láttatják velünk annak a földrésznek vagy országnak is a hangulatát, ahol készülnek. 

Nincs ez másként az izraeli ezüst ékszerek esetében sem. Ha ránézünk egy ilyen ékszerre, egyből felismerhető sajátos stílusjegyeiről. Ezek a csodálatos ékszerek már 1989 óta készülnek a legkiválóbb minőségben, egyedi mediterrán hangulatban. Ha rajongsz a féldrágakövekkel díszített rusztikus hangulatú ezüst ékszerekért, akkor egy izraeli ezüst ékszer remek választás lehet számodra. 

Egy igazi nemzetközi márka a Victoria Cruz, mely Spanyolországból indult világhódító útjára. A design nagyszerű spanyol alkotók kreatív fantáziáját dicséri, míg az ékszerek ezüstből és Swarovski® kristályokból Olaszországban készülnek. 

Andalúzia kézműves hagyományait követve készülnek a sokoldalú és egyedi karakterrel rendelkező Valentina ékszerek

A hagyományokról, nőkről és energiákról szólnak az Amore & Baci ékszerek, melyek szinte elmesélik viselőik történetét. 

Ha a modern és egyedi ékszereket szereted, a letisztult egyenes vonalú design, szokatlan anyagok kombinációjával a te világod, akkor Yvette Ries ékszerkollekciója neked készült. 

Amiben egész biztosak lehetünk hogy az arany és gyémánt ékszerek tervezőtől és márkától függetlenül is olyan értéket képviselnek, ami örök. 

Gyönyörködj te is kedvenc ékszermárkáink között és találd meg az ízlésednek és stílusodnak legjobban megfelelőt. Engedd, hogy megszólítsanak ezek a csodálatos ékszerek és válaszd ki a kedvenceid!