GYŰRŰ

Koronázd meg az ujjadat a kínálatunkban kapható különböző méretű és stílusú design gyűrűkkel! A letisztulttól a merész geometrikus darabokig az ÉKSZERdesign-nál mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. 

Az összes modellünket a kifutókon népszerű ékszertrendek aktuális szezonja ihlette. Kivételes részletekkel készültek, a modern nők igényeit szem előtt tartva. 

A teljes kollekcióból válogatva minden nő megtalálhatja megjelenésének kiegészítését, legyen szó formális és alkalmi viseletről vagy egy romantikus randevúról.

A webáruházunkban kapható gyönyörű design gyűrűk tökéletes kombinációi a finom művészi stílusnak és a hihetetlen formatervezésnek, hogy olyan tökéletes megjelenést biztosítsanak számodra, amelyről mindig is álmodtál. Válaszd ki azokat a darabokat, amelyek szinte megszólítanak!

A fényűző ékszerek bármilyen öltözék számára tökéletes utolsó simításként szolgálnak, alkalomtól függetlenül. De egy jól kidolgozott gyűrű már önmagában is merész benyomást kelthet. 

Válassz például egy X-alakú design ezüst gyűrűt cirkónia berakással a minimalista megjelenés érdekében! Amennyiben viszont drámaibb hatásra vágysz, akkor egy fekete gyönggyel ellátott ezüst gyűrű a megfelelő számodra!

 

A gyűrűk az örök fiatalság és elegancia jelképei

A design ékszer ezüst gyűrűink főleg a fiatalabbak körében népszerűek, de a választékunkban számos csodás, érettebb kezekre való darab is megtalálható. Finom, visszafogott ékszerek, melyek kecsességet kölcsönöznek a viselőjüknek. Ugyanúgy illenek a sportosabb, lezser öltözékekhez, mint a formálisabb, elegánsabb outfitekhez.

 

“Hogyan találhatom meg a számomra megfelelő gyűrűméretet?”

Gyakran felteszik nekünk ezt a kérdést, ezért úgy döntöttünk, hogy picit segítünk. Ez az útmutató lépésről-lépésre végigvezet, hogyan is állapíthatod meg, hogy mekkora a gyűrűméreted. Így soha többé nem kell attól tartanod, hogy nem a megfelelő darabot választod.

 

Tippek, hogy biztosan megtaláld az ideális méretet

Az ujjaid mérete folyamatosan változik a nap folyamán. Ha nagyon meleg van, akkor nagyobbak, míg hűvösebb időjárás esetén kisebbek lesznek. Tehát valahol a kettő közötti állapotban kell megmérni őket, hogy a gyűrű minden alkalommal tökéletesen illeszkedjen.

Ne feledd, hogy a domináns kezed szinte mindig valamivel nagyobb lesz. Ezért ügyelj arra, hogy minden ujjadat külön-külön mérd meg. 

Ha madzagot vagy papírt használsz az ujjad mérésére, ne engedd, hogy meglazuljon, de túlzottan se húzd meg. Ugyanis mindkét verzió elferdíti a tényleges méretedet. Ezenkívül még fontos, hogy a legjobb eredmény érdekében minimum 3-4 alkalommal mérd meg az ujjaidat, és hasonlítsd össze az eredményeket. 

 

Hogyan rendelhetsz?

Amennyiben sikerült megtalálnod a kínálatunkban a kiszemelt darabot, akkor a nehezén túl vagy, és a rendelés már gyerekjáték lesz. Rendelhetsz tőlünk visszatérő vásárlóként, újonnan regisztráltként, vagy akár regisztráció nélkül is. 

Csak tedd a kosárba a megrendelni kívánt gyűrűt a méret megadásával, és véglegesítsd a vásárlást. Az adataid megadása és az általános szerződési feltételek elfogadása után lehetőséged van többféle fizetési mód közül választani. Rendelésed futárszolgálat fogja kiszállítani.

Ezután már csak néhány munkanap, és végre a kezedben tarthatod a gyűrűdet, amelyről örömmel vesszük a visszajelzéseidet!