ARANY

A vizuális vonzerején túl az arany gazdagságáról és melegségéről is ismert, amely megvilágítja és feljavítja a körülötte lévő dolgokat, ösztönzi a megértést és a megvilágosodást. 

Tekintsd meg a csodás női aranygyűrűink kollekcióját, melyek tökéletesek egyedüli viselésre, finom kiegészítőkhöz, vagy más arany ékszerek mellé helyezve a réteges megjelenés érdekében, és merülj el ennek a nemesfémnek a meleg, ragyogó árnyalataiban!

Viseld őket nap mint nap, vagy fektess be különleges alkalmakra ideális dizájnokba!

 

Akár a kedvesedet, az egyik barátodat vagy családtagodat szeretnéd meglepni valamivel, az ÉKSZERdesign káprázatos aranygyűrűi garantáltan mosolyt csalnak majd a meglepni kívánt személy arcára. 

Az aranygyűrűk a kifinomultság és az elegancia jelképei. Mi pedig egy olyan gyűjteménnyel büszkélkedhetünk, amely darabjait a viselőjük szem előtt tartásával tervezték, továbbá a legmagasabb kvalitási követelmények szerint készültek, így minden vásárláskor bízhatsz a kifogástalan minőségben. 

Íme egy útmutató azon darabok megtalálásához, amelyet te és szeretteid is örömmel és büszkén viselnétek.

 

Aranygyűrű, amely tökéletesen illeszkedik az ujjadra

Nem minden gyűrű egyforma. Némelyik vékonyabb, míg mások vastagabbak, és ez igenis számíthat a tartósság és a kényelem szempontjából. Ne felejts el tehát arra is gondolni, hogy mit is csinálsz naponta, amikor kiválasztod magadnak a legjobb aranygyűrűt.

Ha nőiesebb megjelenésre vágysz, egy vékony gyűrű elegánsan keretezi majd az ujjaidat. A vastagabb aranygyűrű pedig azt is jelentheti, hogy a tartósság szempontjából is egy kicsit előnyösebb lesz.

 

Sárgaarany: időtlen pompa

Ha legtöbben az aranyra gondolunk, azonnal a sárgaarany izzó szépsége ugrik be. Ez ugyanis egy olyan fém, amely magába foglalja a nap dicsőségét, és soha nem mulasztja el az érzékszervek inspirációját és a szívverések felpörgetését.

Kétségtelen, hogy a sárgaaranynak saját időtlen varázsa van. Ha pedig még gyémántokkal is el van látva, a sárga valóban kiemeli a fehér csillogásukat.

Összetéveszthetetlenül fényűzőnek és klasszikusnak tűnik, ha ékszerekben használják, beleértve az eljegyzési- és jegygyűrűket is, sokoldalúsága és örök szépsége pedig lehetővé teszi, hogy ultramodern és vintage stílusokhoz is illeszkedjen.

 

Fehérarany: a hibátlanság újrafogalmazása

A karcsú, modern és igazán fényűző megjelenésű fehérarany az elmúlt évtizedekben előtérbe került, és a piacon a legnépszerűbb aranyszín lett.

A fehérarany gyűrűk viszont kicsit több karbantartást és gondozást igényelnek, mint a sárga- vagy a rózsaarany. Néhány évente ugyanis szakszerűen ródiumba kell "mártani", hogy visszanyerjék eredeti fehér fényüket, különben az alatta lévő enyhén sárgás csík kirajzolódik.

Szerencsére sok ékszerész alacsony díj ellenében kínálja ezt az egyszerű szolgáltatást, és ez egy olyan folyamat, amely nem tart tovább egy-két napnál.

 

Miért válaszd az aranyat?

A fehérarany legfőbb tulajdonsága talán az, hogy az ezzel a színtelen nemesfémmel készült ékszerek a gyakorlatlan szem számára megegyeznek a platinával, amely az összes nemesfém közül a legfényűzőbb és legvágyottabb.

 

Rózsaarany: vintage báj

Az elbűvölő hangulatot idéző és igazán álmodozó vintage csillogástól átitatott rózsaarany egyre népszerűbb választásnak számít. A szemlélőjének és viselőjének eszébe juttatja a szépia színű fényképeket, a megfakult gazdagságot és a mozivászon aranykorát.

A látszat ellenére a rózsaaranyat tartják a legtartósabbnak és a legkarcállóbbnak az összes aranyszín közül. Ez a fém ugyanis a viszonylagos szívósságának és robusztusságának köszönhetően a tiszta arany mellett az ötvözet szívét alkotja.