EZÜST

Klasszikus választás az ékszervilágban – az ezüst éjjel-nappal viselhető, az ezüstgyűrű pedig mindenféle megjelenést remekül kiegészít. 

Az ÉKSZERdesign-nál tudjuk, hogy minden ember más-más ízléssel rendelkezik, ezért a kínálatunkban megtalálható a vaskosabb ezüstgyűrűktől a díszes és a különböző kövekkel díszített darabokig bármi.

Készülj fel arra, hogy szemtanúja legyél a legtrendibb dizájnoknak és mintáknak, amelyek mindig is lenyűgöztek, és vásárolj ezüstgyűrűket a webáruházunkban!

 

A divatos és időtálló ezüst tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz. Keverd össze a fémeket, próbáld ki a gyémántokkal vagy drágakövekkel díszített verziókat, és leld örömödet az ékszerdobozod átalakításában. 

 

Időtlen elegancia

Az ezüst már évek óta divatos, mert időtlen eleganciát kínál, amelyet a tervezők soha nem unnak meg. Még akkor is, ha a trendek változnak, ez a fém mindig is a legújabb kollekciók része lesz. 

Ezért egy olyan gyönyörű ékszergyűjteményt állíthatsz össze a gyűrűink segítségével, amely életed végéig veled marad.

 

Nem kell aggódni, hogy elütnek egymástól a fémek viselés közben

A kevert fémek viselése mostanában újra divatba jött, mi pedig imádjuk! Az ezüst pedig jól működik minden más fémmel, mélységet teremt, ha platinával vagy fehérarannyal párosítod, és kontrasztot ad a sárgaarannyal vagy a sárgarézzel.

 

Az ezüst mindig ideális

Hasonlóan egy fehér inghez, amely különböző módon egészíthető ki – az ezüst ékszerek bármilyen megjelenéshez, stílushoz és alkalomhoz igazíthatók. Mint egy jól bevált semleges elem, az ezüst ékszer klasszikus marad, függetlenül attól, hogy hány év telt el.

Meghívtak egy kötetlen estére a barátaiddal? Vegyél fel egy elegáns ezüstgyűrűt, hogy életet lehelj a laza póló és farmer megjelenésedbe! De ez az ékszer ugyanúgy jolly joker lehet a legjobb barátnőd elegáns stílusú esküvőjén is. 

Egy szó mint száz, bárhová mész, bármit viselsz, az ezüstékszereid kiegészítik öltözékedet.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ezüstgyűrűt?

A különböző ezüstgyűrűk tökéletesek a különböző típusú ujjakon. Mindenki megtalálhatja a legjobban illő változatot az egyedi ujjformájához és méretéhez, legyen az hosszú, rövid, széles vagy karcsú.

 

Hosszú ujjak

A legtöbb gyűrűstílus jól működik a hosszú, vékony ujjakon, de ha valami extra elegánsat keresel, ne feledd, hogy a hercegnő stílusú gyűrűk és a kerek kövek állnak a legjobban nekik, míg egy szélesebb szalag kiegészíti az ujj hosszát. 

 

Karcsú ujjak

Ha el akarod kerülni, hogy a túlzottan karcsú ujjaid reflektorfénybe kerüljenek, akkor válassz olyan stílusokat, mint például a vastagabb sávok és a kisebb kövek, amelyek a szélesebb ujjak illúzióját keltik.

 

Széles ujjak

A megfelelő gyűrűvel könnyedén megoldható, hogy a szélesebb ujjak karcsúbbnak tűnjenek. Így a gyűrűk lehetővé teszik, hogy jobban kiélvezhesd a stílusok széles skáláját. 

Ha az ovális, téglalap vagy smaragd formát választod, akkor garantáltan ezt a hatást éred el. Továbbá tanácsos kerülni a kis köveket, mivel ezek a széles ujjakat vizuálisan még szélesebbé teszik. 

 

Kis kezek

A kisebb kezű embereknek tanácsos aránylag kisebb gyűrűt választani. Nekik tehát a legjobban a kis kerek, hercegnős stílusú, ovális vagy szív alakú kövek állnak, amelyek kivételesen jól működnek.

 

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ezen a ponton már jóval több információval rendelkezel azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú gyűrű illik stílusodhoz és ízlésedhez. Csupán ismerned kell önmagad, az ujjadnak és a kezednek megfelelő választást kell meghoznod, de végül hagyd, hogy a döntésed belülről jöjjön, és amellett tedd le a voksodat, ami igazán tetszik!